Vielä jonkin aikaa tämä hiljaisuus jatkunee. En ole vain jaksanut raahautua koneelle :)

Ollaan elettö melko tylsää elämää Nijin ja Koukkis-kissan kanssa :) Mulla menee päivät töissä ja illalla pakertelen ihmisille kotareita. Siinä sivussa lenkkeillään ja olla möllötetään. Treenit on unohdettu varmaan kuukaudeksi, mutta tänä aamuna väkersin Nijille jäljen tuohon kerrostalon pihalle. Toivottavasti sama homma toistuu huomenna ja jatkuisi jonkin aikaa :) Ekaa kertaa jäljellä oli vieras esine (muu kuin filmipurkki), nimittäin sulake. Niji ilmaisi sen hienosti! :)

Ensi vuodelle on asetettu jo joitain tavotteita, mutta niiden eteen ei olle tosin mitään vielä saatu aikaiseksi ;) Katsellaan sitten, miltä näyttää. Mielessä on pyörinyt myös pennutusasiat sun muut... Tosin vielä jännätään luuston sekä silmien terveyttä.. :) Silmätarkit on tarkoitus hoitaa marraskuussa ja lonkat, kyynärät sekä selkä tutkitaan luultavasti ensi talven aikana. Luonnetestiä kaavailen myös ensi vuodelle, mutta katsellaan :)

Blogi tulee muuten muuttamaan. Ei sen vuoksi, että vuodatus tökkii (mulla toimii aina ilman ongelmaa..), vaan tahdon muokata ulkoasua hieman enemmän. Joten hakusessa on nyt sellainen blogi, jonka saa laitettua kotisivutilaan ja muoksia ihan minkä näköiseksi tykkää. Sellainen onkin jo löytynyt. Nyt vain odotellaan vielä sivutilan suurennusta sekä MySQL-tiliä ;)