Porkkisdaamit ovat sopivasti juoksussa ja tärppipäivät alkaa ensimmäisellä olla kohillaan. Nes parka vinkuu, piippaa, hyörii, pyörii ja poksahtaa kohta varmaan nahoistaan, jos ei pääse tytteleitä moikkaamaan ;) On se vaan vaikeaa tuo herrakoiran elämä... Lenkeillä Niji saa tuta Nepon paineita, joten olen pyrkinyt väsyttämään Nepon ennen yhteisiä kirmailuja. Pakko saada mieheltä enimmät höyryt pihalle, jotta osaa leikkiä Nihverön kanssa asiallisemmin. Nepo tosin turhautuu Nijin jahtaamiseen melko nopeasti, koska toinen osaa olla melkoisen vikkelä kintuistaan ;)

Nijin kanssa on hömppäilty uuden narupallon kanssa ja opeteltu kierrä-temppua (on ollut opetettavien asioiden listalla varmaan... öö.. vuoden?), joka sujuukin yllättävän hyvin siihen nähden, että tänään aloitettiin (no okei, huijaan sen verran, että otettu agissa käsiohjauksella jotain pientä) ;) Sopivasti keskellä pihaa tönöttää kukkalaatikko, jolla homma aloitettiin. Niji tuntui hoksaavan jutun idean melko nopsasti ja palkaksi lensi narupallo, jota neitikoira haki hirmuisella tarmolla - jokin tässä uudessa selkeästi viehättää :'D Tällä hetkellä neidin meno vaikuttaa sen verran tarmokkaalta ja superilta, että taidetaan huomenna malttaa olla reenaamatta sen kummemmin ja keskiviikkona katsella jotain pientä. Loppuviikko huilia / hömppäämistä ja sunnuntaina sittenkin sinne kokeeseen.. Katsellaan. Tulostavoitteita ei ole - tuli mitä tuli. Tässä vaiheessa sillä ei ole niin väliä :)

Mutta, me taidetaan mennä unten maille, jotta huomenna jaksaa taas töihin lähteä. Syyskuun ekapäivä tapahtuva muutto lähestyy ja perheenlisäystäkin on luvassa lokakuussa pienen, pörröisen naukujan muodossa ;)