Perjantaina katsoin, että sään pitäisi nyt sunnuntaina olla todella ihana: Puolipilvistä ja suht lämpöistä. Toisin kuitenkin kävi. Pilvistä ja järkyttävän kylmä viima... Suunnattiin joka tapauksessa Kajaaniin mätsäröimään. Hirmuisesti ei väkeä mätsäri vetänyt, mutta hälinää oli kuitenkin ihan kiitettäväksi. Kehän alkua odotellessa seisottiin syrjemmässä. Kiva oli huomata, ettei meidän viereen tullu sähköpyörätuolilla kulkenut henkilö hätkäyttänyt neitiä lainkaan! Pikemminkin Niji oli ryntäämässä toisen luokse. Kävi Niji vähän pusuttelemassakin häntä :)

Itse kehään päästiin suht nopeasti, mikä oli kiva juttu. Oli nimittäin todella kylmä ja jopa minun sormet jäätyi ihan kunnolla. En kyllä minkäänlaista menestystä osannut odottaa Nijin kohdalle :D Toisin kuitenkin kävi. Parina meille sattui dobberi ja Niji sai punaisen nauhan käytöksensä puolesta. Niji oli kehässä rauhallinen ja seisoi nätisti, eikä tutkiminen ollut ollenkaan kamalaa. Pikemminkin neiti sukelsi tuomarin syliin, kun tämä kyykistyi maahan :P

Sisko oli mätsäröimässä Pro-suomenlapparin kanssa. He sijoittuivat sinisten kehässä ensimmäiseksi :) Punaisten kehässä en osannut odottaa ollenkaan menestystä. Meidät kuitenkin sijoitettiin ykkösiksi :D BIS-kehässä kummallekaan, Prolle tai Nijille, ei menestystä tullut. Mutta kaiken kaikkiaan hienosti meni ;)

Nepo oli myös mukana katselemassa. Pari kertaa sen kanssa tein pientä tokoilua ja sujui kivasti. Etenkin kun pistin ruokakupin odottamaan sivummalle ja tein hieman pidempää seuraamista. Nepo tykitti ihan kympillä, eikä ympärillä olevat koirat (usean kymmenen metrin päässä suurin osa, muutama käveli lähistöllä) häirinneet sitä juuri lainkaan. Pienistä tuijotteluaikeista muistutin herraa nyppäämällä hihnalla ja äkkiä Nepo jättikin muiden tuijottelun, kun mahtipalkka (ruoka) odotti syöjäänsä ;) 
Tällaisia treenejä pitää saada kentällekin aikaiseksi kun sinne seuraavan kerran eksytään! :)