Nijin kanssa ollaan otettu päivittäin vähän tokoa, joten en ole niitä pieni treenejä edes tänne merkinnyt. Istuminen sujuu edelleen hyvin ilman käsimerkkejä. Olen ruennut ottamaan myös askeleen pari koirasta poispäin eli paikallaolotreenejä tässä aloitellaan. Istumista olen ottanut myös sivulla. 
Maahanmeno sujuu myös ihan kivasti. Edelleen käsi apuna. Nyt on tarkoitus alkaa pidentämään makuuaikaa ja sen jälkeen sitten matkaa koirasta. Käsimerkistä samalla koitetaan päästä eroon.
"Seuraaminen" alkaa pikkuhiljaa hahmottua neidin päähän. Aivan muutamaan askeleen seuraamista olen ottanut. Palkka tulee vasta kun pentu on minusta tarpeeksi lähellä ja suurinpiirtein oikealla kohdalla. Kokoajan paikkaa siis vahvistan neidille. Kontakti pysyy hyvin.

Tänään otin pienet treenit lenkillä. Paikkana siis lenkkipolku ja häiriöitä ei juuri ollenkaan. Tietenkin ympäristö oli uusi Nijille treenipaikkana.
Treenailtiin maahanmenoa, sivulletuloa sekä seuraamista. Kaikki sujui hyvin ilman sen kummempia kommervenkkejä. Sivulletulo alkaa hahmottua jo hyvin neidin päähän! :)