Aika kuluu vähän liiankin äkkiä eli koulu alkaa taas. Virallisesti vasta maanantaina, mutta minä matkaan tänään jo Kannukseen kera koiruuksien. Kesä tuntui jälleen kerran hirveän lyhyeltä ja se olikin nopeasti ohi. Kunnon lomailuunkaan ei ollut aikaa, joten se siitä kesä"lomasta" :P

Viimeiset kaksi viikkoa ollaan vaan oltu. Uimassa on käyty suhteellisen ahkerasti ja koirat ovat olleet monesti mukana touhuamassa rannalla sekä uimassa myöskin. Eipä enää taideta tänä kesänä uimaan päästä, sillä Kannuksessa tuskin pääsen järveen porskuttelemaan etenkään kun ei ole autoa käytössä..

Mutjoo, tämä lähtee nyt pakkailemaan autoa + peräkärryä. Parin tunnin päästä lähtö, joten nettikin jää taakse ainakin hetkeksi ;) Kannettavan sain tällä viikolla ja siihen olisi tarkoitus laittaa netti ensiviikon aikana :)

Ja koska rahatilanne viimein antoi myötä, niin Nepo lähtee kuviin varmaan tuossa elo-syyskuun vaihteella. Samalla mieheltä lähtee miehuus, joten näytelmäsuunnitelmat saavat viimein jäädä kokonaan.

Hauskaa koulun alkua kaikille! :D