Nyt on sitten päivän treenauksen aikalailla pulkassa :) Mukaan mahtui siis vauhdikasta menoa agilityssa. Ei mitään hirmuisen suurta, mutta jotain kuitenkin. Pääasia on, että saatiin tehtyä jotain kivaa :)

Sää: Pilvinen Paikka: Mammankaivon kenttä (Kuhmo) Häiriöt: Pari ihmistä + koira välillä hetken aikaa

Agility:

Pieni radan pätkä, joka muodostui kahdesta peräkkäisestä hypystä sekä U:n mallisesta putkesta. Putkelta suunnattiin sitten sivulle vielä yhdelle hypylle. Pätkä meni hyvin lukuunottamatta sitä, että heti kun ohjaukseni loppui, koira pinkaisi kentän laidalle merkkailemaan... =.= Doh, eipä siinä. Koira onneksi tuli luokse nähtyään kentälle saapuvan koirakon. Ihme ja kumma! Valtavat kehut tästä Nestuukalle ja poika takaisin autoon :)

Noin puolen tunnin päästä otin pojan uudestaan kentälle. Otin tokoa sillä välin kun toinen koirakko (belgi ;D) otti agilitya. Toinen belggari on Nepolle tuntematon. Nepo keskittyi kuin unelma! Tosin  seuraaminen oli varmasti hyvin karua katsottavaa sillä sen lisäksi, että poika edisti hieman, se myös esti jonkin verran. Seuraaminen onneksi tasoittui loppua kohden hieman siedettävämmäksi. Perusasentojen kanssa pitäisi vaan olla tarkempi!!!

Lopuksi vielä putke sekä erikseen keinua, joka meni tänään tosi kivasti! :D Nepo oli varuiksi liinassa keinuilun ajan, mutta poika teki keinun kuin vanha tekijä! Pysähtyi salamana käskystä keinun ylösmenolle ja samoin alastulolle. Hienoa miäs! :)

Kerrassaan onnistunut päivä siinä mielessä, että Nepo menee kyseisestä kentästä yleensä hieman kierroksille, koska sillä on jäänyt jotain hampaan koloon kenttää kohtaan pentuna... Agility varmaan lievensi pojan "tuskia" + että treenaus tuli ihan ekstempore. Itse en ollut ollut koirien kanssa päivällä ollenkaan kun tulin suoraan töistä kentälle. Poika malttoi keskittyä tosi kivasti! :D