Treenit hallilla pienellä porukalla. Tänään piti pitää välipäivä, kun ajattelin, etten hallille ehdi, kun ainoa vapaa aika oli 17-18 väliselle ajalle. Sain sumplittua Nijin häiriötreeniin, koska sitä kaipaamme suuresti! Nyt mukana oli parhaimmillaan viisi koirakkoa meidän lisäksi. Tänään tuli todistettua taas vaihteeksi se, että Niji toimii sitä paremmin, mitä enemmän hälinää on ympärillä. Keskittyminen lukittuu todella hyvin pelkkään tekemiseen minun kanssa. Hyvä niin! :) Jospa siis tokokoekin vaikuttaa positiivisesti ;)

Aloitettiin yleisellä säätämisellä eli hauskanpidolla. Painotin treenit pitkälti leikkimiseen, joka tosin vaihtui nopsaan nameihin, koska se tuntui olevan enemmän mieleen. Peuhattiin ihan käsipelillä ja riehuttiin lelulla vähän väliä. Liikkeistä palkkasin nameilla.

Itse liikkeet aloitettiin ryhmäpaikallaololla häirittynä. Lelua nakeltiin koirien nenän edestä ja huudeltiin vapaata jne. Ei mitään ongelmaa. Niji nakotti kuin tatti paikoillaan, eikä ottanut painetta mistään. Ainoastaan rauhoittelua kun joku palasi koiransa luo tai kun itse kävelin koiran luokse. Huulien lipomista ja korvat taakse vedettyinä. On tehnyt tätä jo jonkin aikaan, joten olen ollut vain noteeraamatta ja vahvistanut p-oloa. Paikallaolo on tällä hetkellä erittäin vahva.

Tein pieniä seuraamispätkiä, kun ollaan seuraamisia tehty aika paljon pitkinä pätkinä. Viikonloppuna tarkoitus painottua seuraamiseen enemmänkin. Ei mitään ongelmaa tässä.

Jääviä tein taas, vaikka lupasin itselleni, että ei tänään. Onneksi tein, koska Niji parin arpomisen jälkeen teki mallikkaasti niin maahanmenot kuin seisahtumisetkin! Jes! Tajusin lopettaa ajoissa ja näistä jäi nyt erityisen hyvä fiilis ;)

Luoksetulojen eteenistumista tein myös pari kertaa. No problemo. Tulee suoraan ja nätisti. Ainoa ongelma pomppu sivulletullessa. Muuten ok.

Estehyppy sujui tänään todella hienosti. Pysähtyminen oli just eikä melkein! :D

Tänään jutut sujui kyllä kuin rasvattu. Kaikki rullasi niin kuin pitääkin, eikä häiriö neitiä häirinnyt. Toivottavasti sama meininki jatkuu viikon päästä olevassa kokeessa! ;) Loppuviikko on tarkoitus pitää lomaa kunnon treeneistä ja tehdä ihan vain jotain pientä muutaman minuutin pätkissä. Agia toivonmukaan enempi ;)

Nepon kanssa ei olla kamalasti treenailtu ruokakuppitouhuja enempää. On ollut kaikennäköistä tässä ja tuleva tokokoe Nijin kanssa päällimmäisenä mielessä. Nepon mielelläni hallille ottaisin mukaan, mutta se pitäisi saada jonnekin boksiin siksi aikaa kun teen Nijin kanssa + Nepon kanssa on muutenkin helpompi treenata, kun sen saa laitettua häkkiin välillä odottelemaan. Toivottavasti kokeen jälken sekin pääsisi pariin otteeseen hallille tekemään jotain kivaa :)