Paikka: Takapiha
Sää: Aurinkoinen
Häiriöt: -

Lähinnä vain leikimme pihamaalla narulelulla ja se sujui oikein hienosti. Niji taisteli lelusta ja annoin sen voittaa useasti. Kannustin pentua myös kantamaan lelua ja niinhän tuo tomerasta sitä suussaan pitikin juosten nurmikolla. Lelun palautusta treenailtiin myös ja noutoleikki sujuukin tytöllä oikein kivasti :)

Istuminen: Tämä alkaa sujua näyttämällä kädellä, eikä merkin tarvitse edes olla mikään "iso". Istu-käsky tulee edelleen vasta kun peppu osuu maahan. Leikin lomassa tehtiin vain kaksi istumista. Liikettä on otettu myös ruokakupilla, jolloin se myös sujuu oikein hyvin.

Jälki

Paikka: Sama nurmikaistale kuin viimeksikin
Sää: Aurinkoinen
Häiriöt: Ihminen käveli soralla jonkin matkan päässä

Alusta: Nurmi, tällä kertaa lehtiä oli hieman vähemmän | Pituus: 15-20 askelta | Muuta: Suora, askeleet lyhyitä

Jälki sujui tällä kertaa oikein hyvin pikku neidiltä! :D Puolenvälin jälkeen Niji alkoi jo hahmottaa jäljen kulkua ja tarkisti joka askeleen selkeästi ilman, että kädellä "haravoimalla" ohjaisin suuntaa. Alussa neidillä ei oikein ollut mitään käsitystä hommasta. Niji vain nuuski sieltä täältä ja välillä, kun sattui näkemään olemattoman pienen namin, ryntäsi sitä kohti. Stoppasin kuitenkin heti alkuunsa hihnalla, ettei pentu pääse rynnimällä eteenpäin. Alkuvaiheessa pentu koitti myös peruuttaa ja palata edellisiä jälkiä takaisin, mutta ohjasin sen aina menemään eteenpäin stoppaamalla hihnalla.