Sää: Pimeä - hieman pakkasella
Paikka: Parkkipaikka
Häiriönä Sepe paikallaolossa

Luoksetulo: Matka vaihteli 1-5 metriä. Eteenistuminen luonnistuu oikein hyvin. Välillä pieniä törmäyksiä, mutta vähemmän mitä onnistuneita! - yleensä toisin päin. Noin parikymmentä toistoa.

Paikallaolo: Sepen kanssa, väli n. 2 metriä -> ok. Aika n. 30 sekuntia, pidempää en uskaltanut ottaa, ettei koira rupea nousemaan. Koiran ja minun välimatka vain n.3 metriä.

Ruutu: Ruudun ottamisesta on vierähtänyt tovi. Ensin alusta oli ruudun kahden viimeisen törpön välissä - hieman niiden linjan ulkopuolella. Ensimmäinen kerta meni aivan täydellisesti! Otin muutaman tuollaisen heti perään ja onnistui aivan mahtavasti! Koira oli täydellisesti ruudussa. Pari kertaa kävin palkkaamassa koiran makuullaoloon ja pari kertaa lähdin kävelemään ja kutsuin sen seuraamaan. Nepo on tullut aina nätisti seuraamaan, vaikka itse liikunkin, joten siinä ei ollut ongelmaa. Pikku hiljaa jätin namit pois alustalta ja koira tietenkin vähän hämääntyi ja rupesi etsimään nameja törpöiltä. Pari kertaa se yritti mennä törppöjen luokse, mutta kiellosta pysähtyi. Otin jutun kokonaan aina alusta ja onnistuin saamaan Nepon ruudun sisään lukuunottamatta kahta kertaa, jolloin koiralla oli aivan liikaa vauhtia -> nämä kaksi kertaa olivat samassa yhteydessä, jossa otin namit pois alustalta.

Kokonaisuudessaan erittäin onnistunut treeni! Ruudusta olin niin ylpeä :) Ei voisi paremmin mennä!