Nijin kanssa pyörähdettiin hallilla sen verran, että tein sille hyppyä muutaman kerran ihan kertauksen vuoksi. Säde toimi pari kertaa liikkurina ja nyt neiti hyppäsi sillä ensimmäisellä, eikä odottanut toista hyppy-käskyä. Hyvä :) Tätä menimmekin treenaamaan.

Tehtiin pienimuotoisesti seuraamista sekä luoksetuloa. Jääviä leikin lomassa. Taukoja oli taas jonkin verran, mutta niistä ei tullut kovin pitkiä. Lopuksi tein pienen rentoutusharjoituksen eli koira kyljelleen ja käsi lavan päälle. Ei neiti kamalan rentoutunut ollut, sillä ylösnousemisen jälkeen piti ravistella itseään. Jos koira olisi rentoutunut kunnolla, lopputulos olisi ollut venyttely.

Nyt menee motivoimistavat kyllä kovan mietinnän alle, sillä Nijin innostus palloa kohtaan lopahti, vaikka olen sitä satunnaisesti sille nakellut eli ei todellakaan paljon. Lattialla pomppivat naput vievät edelleen voiton, mutta niiden avulla ei saa tekemiseen potkua, vaan enemmänkin rauhallisuutta. Jätetään huomisen jälkeen tokoilu unholaan joksikin aikaa. Pidetään asiat mielessä pienillä motivoiduilla treeneillä esim. kun tulen kämpille, jolloin koira on innoissaan. Muutenkin päähäni iskostuneet noutoleikit saa tuon kanssa unohtaa, koska se ei siitä pidä. Ainoa leikki, mikä tuntuu sopivan neidille on patukalla riehuminen. Patukka on nyt tosin Kuhmossa, joten pitää improvisoida jollain muulla lelulla. Solmunaru käy tähän varmasti yhtä hyvin.