Nyt oli sitten Nepon vuoro päästä vähän tokoilemaan. Ollaan vietetty pientä hiljaiseloa selän jummaamisen vuoksi. Oikeastaan vain satunniastreeniä sisällä jälleen seuraamisen kanssa. Kaukoja harjoitellaan kaikkine liikkeineen myöskin. Ei vielä matkaa lisätty, vaan asentojenvaihtoa treenattu. Luoksetulon eteenistumista sekä luoksaria yleisestikin harjoiteltu. Tätäkin sisätiloissa.

Tänään lähdin sitten hetkeksi tuohon märälle nurmikentälle. Nepo oli aivan täydellisellä mielentilalla mukana. Häiriötä emme mukaan saaneet, joten treenasimme kaksistaan. Enpä olisi uskonut, kun seuraamista aloitin tuon kanssa vääntämään kokeiden jälkeen, että tulosta tulisi näinkin nopeasti! Nepo seurasi hyvällä paikalla, mutta tiiviisti tokoa ajatellen. Eipä tuo mikään iso vika ollut, kun ei häiritsevästi jalkaa painanut. Ja kaikkein tärkeintä oli se, että Nepo oli suorassa! :D Jee! Ehkä tämä lähtee tästä rullaamaan pikkuhiljaa kun vaan malttaa edetä hiljalleen. Seuraamista tein pitkään. Nepon vire säilyi koko seuraamisen ajan. Mukana oli juoksua ja hidasta kävelyä sekä käännöksiä suuntaan jos toiseenkin. Erityisen positiivista oli, ettei Nepo äännellyt lainkaan. Normaalisti urraa kun pysähdytään tai lähdetään liikkeelle. Nyt poika teki täsmällistä työtä koko ajan. Ehkä tässä siis on toivoa vielä ;)

Liikkeestä seisahtumisia kerrattiin ja eipä voi moittia Nepon nopeutta. Poika jäsähtää siltä seisomalta paikoilleen, joten tässäkin ollaan siis tavoite saavutettu ;)

Luoksetulot ok, ei ongelmaa. Törmääminen tuntuu unohtuneen. Ainakin ilman häiriötä...

Kyllä Nesnu-mies osaa yllättää! ;)