Nyt on alokasluokka tahkottu läpi ihan kivalla menestyksellä Nijin kanssa! :)

Eiliset kisat Lapinlahdessa:

Luoksepäästävyys 10
Ensimmäistä kertaa Niji nousee tervehtiäkseen tuomaria. Muuten ok.

Paikalla makaaminen 8
Täydellisempää paikallamakuuta saa meidän suorituksista hakea, mutta harmittavasti piti antaa kaksi käskyä sivulle noustessa :P Muuten kiva ja tarkkaavainen p-olo.

Seuraaminen kytkettynä 8
Njaa. Neiti oli selvästikin lenkillä, eikä tokokehässä vielä tässä vaiheessa. Mukana kyllä tultiin, mutta siihen se sitten jäikin.

Seuraaminen hihnatta 10
Edellisen seuraamisen jälkeen oma pieni jännitys katosi, kun tajusin olla vähemmän vakavalla mielellä hommassa. Olisi pitänyt tajuta näemmä aijemmin Niji lähti heti hihnan irrotuksen jälkeen omaan vanhaan tapaansa upeasti liikkeelle. Ei valittamista :)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Taas vaihteeksi hidas. Reakoi nopeasti, mutta menee hitaasti maahan.

Luoksetulo 9
Äärimmäisen positiivista oli se, että koira tuli vauhdilla luokse, joka aiheutti luonnollisesti pienen törmäyksen, jonka lisäksi myös pomppu sivulle tullessa vähensi pisteitä.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Kerrankin napakka ja hyvä pysähdys kokeessa

Estehyppy 10
Onnistui nappiin, joten ei kummempia tämänkään kohdalla ;)

Kokonaisvaikutus 9½
Alun takkuamisen vuoksi puolikas tipahti tästä.

Tuloksena siis 184,5 pistettä, joka riitti tälläkin kertaa luokkavoittoon ja saatiin KP :)

TK1 irtosi sittenkin kolmella kokeella, vaikka ajattelin, ettei tämä koe voi kamalan hyvin mennä. Etenkään, kun ensimmäinen seuraaminen oli menossa :D Kontakti puuttui, koira vain "hengasi" mukana :P Neiti kuitenkin yllätti ja lähti tykittämään samaan tuttuun tapaansa ;)

Seuraavaksi pitäisi suunnata kohti avointa. Hieman ajatus hirvittää, mutta onneksi ei kamalasti uutta ole luvassa. Eilen piti hieman kokeilla kaukoja (kaikki vaihdokset) sekä noutoa. Kaket sujuivat äärimmäisen hienosti! :D Ihan yllätyin. Matkaa koiraan on tosin vielä se metri, josta ei edetä, ennen kuin kaikki vaihdokset (käsiapu vielä seiso-istu -vaihdoksessa) sujuu nopeasti ilman apuja. Noutokin sujui yllättävän mutkattomasti. Jätin Nijin kapula (aluksi tunnari, sitten 650 g kapula) suussa istumaan ja menin itse kauemmas ja kutsuin tuo-käskyllä luokse. Huippu vauhti ja muutenkin! :D Lopuksi jeejeteltiin normaalikapulalla.

Syksyllä mahdollisesti aloitellaan avoimen kanssa sitten virallisesti :)