Maalimiehenä toimi Nijille tuttu ihminen, johon neiti tykästyi jostain syystä kovasti :) Haku tehtiin melko tasaiseen metsään, jossa suht helppokulkuinen pohja. Ryteikköä ei ollut pahasti.

Ensimmäinen "haku" meni kivasti. Niji alkoi haistella tuulta jo melko varhaisessa vaiheessa ennen kuin edes aloitettiin koko touhua. Siksakkia kuljettiin maalimiestä kohti ja haju löytyi hienosti vähän reilun viiden metrin päässä maalimiehestä. Niji oli löydöllä todella päälletunkeva ja onnellinen kehuista ja lihapullasta. Maalimies istui maastoverkon (mikä ihme se on nimeltään?) suojassa puun juurella. Hyvin lähti siis liikkeelle tämä treeni! :)

Seuraava tuuliharjoitus meni vielä hienommin. Niji tarttui tuuleen varmaan jo reilua kymmentä metriä ennen maalimiestä kun olin itse vasta metsään päässyt. Oltiin Nijin kanssa silloin ryteikössä menossa, joten näöllä ei aluksi pystynyt suuntaamaan yhtään. Neiti lähti määrätietoisesti maalimiehelle, jonka loppumatkasta tarkensi näöllä. Taas aivan yltiö onnellinen oli neiti, kun eksynyt löytyi! :)

Näitä samoja harjoituksia siis jatkamaan ja piilot vielä paremmiksi. Eli nyt Niji näki maalimiestä lähestyessä, että missä tämä oli. Johonkin puskaan pitää siis päästä, jotta neiti joutuu tarkentamaan maalimiehen hajun näkemättä sitä. Tästä on hyvä jatkaa :)