Lomat menee aina yhdessä hujauksessa, mutta minkäs teet. Neposta kävin räpsimässä kuvia, mutta koska sää oli valtaisan huono, ei rakas kännykamera ihmeisiin pystynyt. Joten synttärikuvat jää nyt laittelematta =/ Pitää varmaan joku kaunis päivä taas kiskaista "naapurintätejä" (Lue: Marjoa/Lottaa) hihasta ja kysäistä kuvausapuun :)

En ole merkinnyt tänne muutamien viikkojen ajalta sitten yhden yhtään treeniä ylös. Vähän niitä on kyllä ollutkin, eikä juuri mitään ihmeempää kirjoiteltavaa niistä. Nepolle väkersin metsäjäljen syyslomaa edeltäneellä viikolla, Nijille samalla reissulla pari hakuharjoitusta sekä molemmille pientä tokoa. Tämä kaikki tehtiin siis ampumaradalla. Nijin kanssa pakerrettu seuraamisen ja paikallaolon kanssa. Seuraamisen osalta lähinnä sivulletulot mättää: Neiti on hidas, joten ruokakupilla intopiukutreenejä harrastettu :) Nopeasta suorituksesta ruualle. Niji kävi agittamassa viime tiistaina. Tehtiin huippuhauskaa puomi -reeniä ja juostiin putkessa. Hyppyjäkin muutama kokeiltiin ilman rimaa edelleen. Samalla reissulla kontaktiharjoitusta vieraiden koirien rällätessä radalla sekä tokoillessa hieman ympärillä. Suurkiitos Annelle reeniseurasta! :)

Nepon kanssa syyslomailtiin sitten ihan olan takaa. Pari kertaa näperrettiin epämääräistä tokoa seuraamisen, paikallaolon ja maahanmenojen kanssa. Ihan jees onnistuikin :)

Ja ne Nepo-herran kuvaukset tuntuu aina vaan siirtyvän ja siirtyvän! Heti ensitöiksi pitää varata aika tuohon marraskuun alkuun, kun vielä rahaa on tilillä sen verran että kuvat saa hoidettua pois alta vihdoin ja viimein!