Jeps. Tässä on päivän mittaan tullut tehtyä Nijille kolmet ja Nepolle kahdet miniatyyrireenit.

Nijin kanssa aloitettiin jo aamutuimaan ennen seitsemää. Pääaiheena on ollut seuraaminen ja kontakti. Palkkana narupallo tai patukka. Näillä vehkeillä tuntuu se kaivattu jyty alkaa kuoriutua ja seuraaminen senkun paranee! :D Aamulla siis pitkiä suoria seuraamisia. Kun kontakti katkesi, käännyin toiseen suuntaan. Kun tästä korjasi, palkka hyväilyllä. Satunnaisesti pallo lensi milloin minnekin suuntaan. Otin kerran juoksua ja pari kertaa hidasta. Näytti kivalle :)

Töistä palailtuani kaivoin taas reenivermeet esille. Taas seurailuja, muttei yhtä paljoa kuin aamulla. Lopuksi liikkeestä istumista ja maahanmenoa. Liikkeestä istuminen sujuu 99 prosenttisen varmasti ;D

Tähän väliin Nepon kanssa seuraamista, jossa keskityttiin sivulle rauhoittumiseen. Kun koira rauhoittui, otin muutaman askeleen seuraamisia + paljon kääntyilyä suuntaan jos toiseenkin. Välillä pidempiä pätkiä. Pitkästä aikaa ulkona eteenmenoja ja vitsi herra tykitti! :D Maahanmeno hidas, mutta vauhtia ei puutu, kun sännätään eteenpäin (palkkana narupallo). Matkaa pallolle reilu 50 metriä. Hyvä Nennu! :) Lopuksi alokkaan hyppy kertaalleen. Eipä onkelmaa sen suhteen.

Illalla otin vielä yhdet "kimppatreenit". Nijille lähinnä iso häiriö (Nepo pyörimässä ympärillä/rallattamassa pitkin pihaa) seuraamiseen. Niji piti hienosti kontaktin ja otti homman "tosissaan". Neiti seurasi tiiviisti ja tarkkaavaisesti. Nepo sai samalla paikallaoloharjoituksen, kun käskin sen ympärille ja kiersin Nijin kanssa sitä ympäri. En kyllä kieltämättä uskonut tämän onnistuvan, mutta siinä Nepo istua nakotti, kun me kierrettiin ympyrää n. 10 cm säteellä Neposta.

Näillä eväillä jatketaan :) Nyt tulee joku päivä taukoa reenailuun. Pitäähän sitä olla patterit ladattuna koitokseen ;)