Niji

Paikka: Ravirata
Sää: Hieman tuulinen, puolipilvinen (aurinkoinen)
Häiriöt: Sepe tokoilemassa + muutamia ohikulkijoita

TAVOITTEET
Maahameno: Käsiavun vähentämistä, nopeutta
Seuraaminen: Askeleen, parin seuraamista, käännöksiä, käsiapujen vähentämistä

Otin tänään maahanmenoja sekä seuraamisia. Molemmat sujui mukavasti. Minulla vaan tuppaa unohtumaan sellainen tosiseikka, ettei Niji ole Nepo eli koira pitää herätellä ennen tokoilun aloittamista. Tämän olen muutamissa treeneissä unohtanut ja sen näkee koiran menosta. Hommassa ei tällöin olla ihan täysillä mukana.

Aloitin maahanmenoilla edessä. Alussa minulla itsellä oli kaikki ihan sekaisin. Naksuttelin aivan missä sattuu ja annoin käskyjä miten sattuu. Tauko, jonka jälkeen homma alkoi taas luistaa. Tein maahanmenoja siten, että kävelin, annoin mahd. avun ja käskyn ja jatkoin kävelemistä. Tämä siis liikkeestä maahanmenoa ajatellen. Niji alkaa hoksaamaan idean ja maahanmenot ovat suht rivakoita. Toki vieläkin nopeampiin tytön rahkeet riittää. Nyt siis nopeutta ja maahanmenon varmuutta treenailemaan!

Seuraamisia otin aika vähän vielä raviradalla. Tässä välissä tehtiin paikallaolo Sepen kanssa. Homma sujuu Nijiltä hienosti! :) Sivulla maahanmeno on alkanut nopeutua. Pidän vielä varmuudeksi käsimerkin mukana.

Paikka: Raviradan pelto

Ennen jäljelle menoa tein vielä seuraamista askeleen-parin verran. Niji pitää paikan todella hyvin ja tästä voisi alkaa pikkuhiljaa vaikeuttamaan hommaa lisäämällä askelia. Käännöksiä otettiin myös ja ne sujuu myöskin hyvin, mutta käytän varmuudelta vielä pientä käsiapua näissä. Toistoja tein paljon.