Niin se vaan aika rientää, että olen tyystin unohtanut kirjustella tänne. Tuntuu kuin vasta eilen olisin jotain pientä raapustellut... Eipä minulla juuri aikaa liiaksi ole, mutta nyt ajattelin nipistää aikaa tänne kirjoitteluun :)

Ensinnäkin tärkein juttu: Nyt on koko kolmikko (minä, Nepo + Niji) heittäneet virallisesti talviturkin veks, joten kesä on virallisesti avattu! Kävin Nijin kanssa rannalla tässä pari päivää sitten ja samalla sain aikaiseksi mennä itsekin uimaan. Joko minusta on tullut vilukissa tai sitten vesi on oikeasti hirmuisen kylmää... Kun itse kävin uimassa, niin pentu tietenkin tahtoi tulla mukaan. Pienellä kannustuksella sain sen uimaan kerran luokseni pidemmän matkan (uintiosuutta ehkä n. 2m). Samalla siis Niji heitti talviturkkinsa virallisesti uimalla oikeasti. Tyyli on tietenkin vapaa: Pärskitään etutassuilla minkä vaan ehditään. Eiköhän tuo uimatyylikin ala pikkuhiljaa kehittyä kunhan vaan päästään uiskentelemaan :)

Nepon kanssa en ole yksinkertaisesti jaksanut treenata sen kummemmin. Tokoa ollaan otettu aina jonkin verran, muttei mitään kunnon treenejä. Jotenkin on into/mielikuvitus loppunut sen kanssa touhuamiseen, kun pitäisi niihin kisoihin jo päästä, jotta voisin edetä... Hirmuisia kisatavoitteita meillä ei tällä hetkellä edes ole. Jos sen BH:n saisi edes joku kaunis päivä, niin olisin onnellinen.
Nepolle kuitenkin tuntuu riittävän vapaana juoksentelu ja pitkin peltojahan se kirmaa minkä kerkeää :) Ja silloin kun ei juoksennella, niin poika makaa jaloissa tai seikkailee muuten vaan pihamaalla. Tästä kirmaamisesti Nijikin on luonnollisesti hyvin innostunut. Mutta koska Nepo todella juoksee -tai sitten juoksuttaa vain Nijiä...- niin olen pyrkinyt pitämään niitä mahdollisimman vähän keskenään kanssani. Niji yksi päivä vähän varoi takatassuaan, joten parempi jättää rajut juoksuleikit vielä hautumaan. Toisekseen Nepo todellakin tuntuu vain juoksuttavan nuorempaansa, koska koittaa varoa toisen hampaita. Nijistä on tullut jo sen verran nopea, että pysyy erittäin hyvin isomman perässä. Tämä hippasleikki menee nyt siis pannaan.

Treenattu ollaan etenkin Nijin kanssa. Paljon puuttuu merkintöjä, mutta jospa minä ne saisin paperilta ja kännykästä kirjoitettua tänne vielä tässä ennen Irlannin reissua. Koitan nyt kirjoittaa ne suoraan tänne, niin eivätpähän jää mihinkään lojumaan.

Huomenna vuorossa agilitya molemmille koiruuksille. Nijille ajattelin ottaa kontaktitreeniä sekä putkea. Keppejä ollaan omassa pihassa treenattu, joten ne eivät ole välttämättömät. Nepon kanssa pitäisi ottaa jotain sellaista, missä ohjaajakin joutuu vähän miettimään kuinka toimii radalla... Mikään ohjattu ryhmä ei ole, joten ei sinällään paniikki ;D