Viimeinkin sähkömies kävi ja korjasi sähköongelman (joita olikin aikas paljon...). Toinen olohuoneen lamppupaikoista (mikä lie..) oli rikki + asennettu väärin ja toisessa myöskin piuhat väärin päin. Nyt olkan katossa on valo ja samoin keittiössä noiden seinälamppujen lisäksi. Yksi pistorasia oli myös rikki, joten siihen piti vaihtaa uusi osa ja samoin vessaan laitettiin uusi katkaisia :D Huah. Reilu tunti siinä meni, kun sähköjutut saatiin hoidettua. Niji oli kovasti sitä mieltä, että häntä on tultu katsomaan ja koitti olla avuksi... Joskus toivoisi, että tuolla olisi jotain estoja vieraita kohtaan :P Tästä aiheesta myöhemmin lisää.

Perjantaina käytiin pyörälenkin yhteydessä reenailemassa hieman tuossa yhden koulun kentällä. Häiriönä pyöräileviä ja äänekkäitä lapsia. Tehtiin seuraamista, nouto kerran, jääviä sekä luoksaria pysäytyksillä. Kivasti meni :)

Tänään neiti pääsi mukaan töihin, joten siellä meni päivä. Käytiin töiden jälkeen Tiimarissa. Törmäsin samalla paikalliseen kylähulluun, jos niin voi kyseistä kännikalaa nimittää... Jätin Nijin oven viereen pyörätelineeseen kiinni. Sinne se jäi huutamaan, mutta hiljeni sitten jossain vaiheessa. Joku asiakas sitten, että koira hävisi tuosta. Menen ulos ja siellä joku pitää koiraa pannasta kiinni, irti hihnasta ja sönköttää jotakin, kun tartun pantaan, että onhan se nyt varmasti kiinni. Totean, että on on ja samalla ihmettelen, että miten ihmeessä koira on voinut päästä irti. Laitan Nijin takaisin kiinni ja menen takaisin sisälle. Noh, kyseinen herra tulee perässä ja ahdistavasti kulkee perässä ja kyselee kenen tuo koira on. Sanon, että minun, ja mies rupeaa sepostamaan kuinka huonosti olen koiran kouluttanut :D Että kun hiljaa on hiljaa etc. Mies menee ulos ja taas Niji hiljenee. Menen perään ja tuttu myyjä jo sitten sanookin, että ota koira vain sisälle. Mies oli taas irrottanut koiran hihnasta ja piti sitä pannasta kiinni. Siinä vaiheessa minulla nousee savukorvista ja hieman aukaisen suutani miehen käytöksestä. Otan koiran mukaan sisälle ja taas mies perässä. Huaah! Jatkan hyllyjen tutkailua ja mies vain kyselee, että olenko sokea. Kyselee monta kertaa. Myyjä sitten saa häädettyä häirikön lopulta ulos. Huvittaa ja ällöttää samaan aikaan. Tässä kohtaa toivoisin, että neidillä olisi jotain puolustusviettiä edes hieman. Se ei ollut nimittäin moksiskaan tyypistä O.O Ois varmaan lähtenyt mukaan... Mietin kyllä täst edes kahdesti, voiko koiraa jättää kaupan eteen... Täällä "maalla" ei ole ollut mitään tarvetta pelätä, koska suurinpiirtein kaikki tuntevat kaikki ja tuollaisia ihme hyypiöitä näkee todella harvoin. Mietin vaan, että jos joku Nepo olisi ollut hihnan päässä, niin olisi äijä luultavasti jättänyt koiran aikas nopeasti rauhaan... Kävin kuitenkin vielä Makasiinissa (jonkin matkaa keskustasta pois) vielä ruokaostoksilla. Hieman oli hoppu ja huoli koirasta, mutta siellä se vielä paikoillaan oli.

Iltalenkin yhteydessä tein liikkeestä maahanmenon, luoksarin (ensin läpi, sitten pysähdys ilman loppua), liikkeestä seiso, nouto 2x ja kaukot. Noudon kahdesti siksi, koska koira ei kapulaan tarpeeksi ripeästi tarttunut, vaan haahuili. Toinen hieno. Eteenistuminen on tarkka ja ripeä sekä koira palautti laukalla! :) Kaukoissa ennakoi ekan istumisen (!), mutta oli muuten skarppina. Tein hieman pidemmän pätkän istu-maahan vaihtoja ja narupallopalkka vikasta istumaannoususta :) Niji teki hienosti, vaikka yhdessä välissä meinasi pallo unohtua ja nurmikon hajut kutsua. Ihme juttu tuo sen nuuskiminen O.o Lenkilläkin on jatkuvasti nokka maassa. Tokossa olen ollut viimeaikoina tarkka tuosta nenänkäytöstä.

Mitäs muuta... Hmm. Ai niin juu! Koska minulla on iltaisin melko tylsää, koska minulla ei ole elämää, ajattelin aloitaa uuden harrastuksen ja rueta kyhäämään nukkekotia :D Pääsee askartelemaan ja kehittämään jotain kivaa pientä. Tiimarista kävin jo vähän jotain alkuun pääsemiseksi ostamassa ;) Isä lupasi auttaa talon rakentamisessa. Olkoot se sitten synttärilahja ;D Katsotaan mitä tästä tulee vai tuleeko mitään :)