Niji pääsi tänään ihmettelemään kaupungin vilinää. Pentu vain kainaloon ja menoksi. Matkat taittuivat sylissä ja välillä kävellenkin. Tyttönen ei pelännyt mitään, mutta vähän itketti, kun kävin kaupassa. Kämppis oli siis mukana, joten pentu ei joutunut olemaan yksin pihalla ;) Kivetkin maistuivat oikein hyvälle, mutta eipä niitä onneksi kamalasti ehditty syömään jäädä.

Kaverini sattui sitten näkemään meidät ja tuli ihailemaan penneliä siskonsa kanssa. Niji oli aivan innoissaan uusista kavereista ja leikki hurjasti näiden kanssa ;) Taitaa vain jäädä meidän viimeiseksi kaupunkireissuksi ainakin näin kävellen, koska pennelin paino alkaa tuntua käsissä ;D Pääsiäisenä ollaan kuitenkin Menossa Kuhmon keskustaan seikkailemaan.

Minulla on aivan hillitön kamerakuume! Erehdyin mennä katselemaan nettiin toisten kuvia ja niinhän siinä pääsi käymään, että itseäni rupesi harmittamaan kameran puute :( Ei pitäisi ikikuunapäivänä mennä katselemaan toisten valokuvia -___- Etenkin kun itse kituuttaa 2.0 megapikselin kännykkäkameralla...