Miten voikin olla näin ihania ilmoja! Heti koulusta tultuani kaappasin pennun kainaloon ja läksin seikkailemaan kuntopolulle. Ennen sitä kävimme tekaisemassa jäljen. Niji oli innoissaan metsässä juoksemisesta! :) Tulihan siinä toki kuuma tällaisilla helteillä, mutta ei se menoa tuntunut haittaavan.

Illemmalla lähdin sitten vielä Nepoa pyöräilyttämään, kun sää oli niin upea! Ja näin illasta vielä hieman viileäkin. Kävin katsomassa missä kunnossa läheinen metsätie oli ja siellähän pystyi vallan mainiosti pyöräilemään. Alkumatkasta pidin Nepon kiinni, koska ohitimme toisen koirakon. Ihmeen nätti ohitus, vaikka Nepon ja koiran väliin jäi vain muutama sentti johtuen siitä, että vieras koira olisi halunnut tulla tervehtimään meitä. Nepo käyttäytyi suorastaan loistavasti!

Nepon päästyä irti se kirmaili pitkin tietä ja välillä metsänkin puolella. Poika todella nauttii juosta ja rällästää!
Tunnelma lenkillä oli aivan mielettömän ihana. Linnut lauloi ja metsä oli muutenkin todella kesäinen ja rauhallinen. Teki mieli vain polkea eteenpäin maisemia ihastellen. Näitä pyörälenkkejä pitää rueta enemmän tekemään! Etenkin, jos sää on tällainen ^_^