Jälki

Paikka: Läheinen nurmikenttä Sää: Aurinkoinen Häiriöt: Leikkikentällä leikkivät lapset

Alusta: Kostea/osittain jäinen nurmi Pituus: reilu 50 m Muuta: Yksi kulma oikeaan sekä loiva kaarros oikeaan, napuja siellä täällä, yksi pitkä pätkä ilman napuja

Jälki meni hienosti! Nepo selvitti kulman täydellisesti, eikä kaarekaan pahempia ongelmia tuottanut. Pitkä naputon pätkä meni loistavasti! :)

Toko

Paikka: Ravirata Sää: Aurinkoinen Häiriöt: Toinen tuttu koira, ohikulkijoita (yksi koirallinen)

Seuraaminen: Tein BH-kaavion lävitse, ihmisryhmää ei tietenkään ollut, mutta kuvitteellisesti pyöriskelin "henkilöryhmässä". Nepo oli kivasti mukana koko seuraamisen ajan. Käännökset sujui erittäin hyvin, eikä koira edes estänyt juuri ollenkaan :)

Paikallaolo: Tein minuutin mittaisen paikallaolon ja se sujui hyvin. Olin taas selkä koiraa päin niin kuin BH-kokeessa. Nepo vain katseli tutun koiran puuhailua, mutta sillä ei ollut taaskaan mitään aikeita nousta. Naput odottivat koiran takana.

Luoksetulosta pysähtyminen: Eilisiä harjoituksia jatkettu, pari viiveellä tullutta pysähdystä, muuten ok. Nyt kokeilin yksistään käsimerkillä ja sitten pelkällä  käskyllä. Käsky tehosi paremmin, joten käytämme jatkossa sitä.

Ruutu: Kokeilin ihan huvikseen ja kappas, lähes kaikki ruutuun menot olivat täydellisiä! :D Olin aivan ällikällä lyöty, kun poika teki ruutua kuin vanha tekijä. Ruudusta ulosmenot oli yhden  käen sormilla laskettavissa, kun onnistuneet ruutuun menot olivat lähemmäs kymmenen kerran luokkaa ;D

Ei voi muuta kyllä sanoa kuin mahtavat treenit! :) Nepo oli kympillä mukana, eikä edes pahemmin välittänyt ohikulkevasta koirasta, joka meni jonkin matkan päässä.