Pientä tokoilua siis kera hanska palkan Nijin kanssa näin iltatuimaan sisällä. Eipä ole ikinä neidillä ollut sisällä noin suurta intoa tehdä (sisällä tekee jotenkin laiskasti). Seuraaminen alkoi muistuttaa sellaista, että koiraan oli oikeasti tuntumaa :D Niji painoi hivenen päällä reittä, mutta se nyt ei ole mikään huono asia - päinvastoin!

Seuraamiset meni aivan superisti ja tein sitten vielä maahanmenoja liikkeestä. Ensin ihan vaan leikin seassa ja sitten seuraamisesta. Neiti läsähti maahan sillä sekunnilla, kun käsky tuli!! :D *tuulettaa* Toivottavasti tämä suunta vaan jatkuu sitten myöhemmin ;) Tein yhteensä kolme maahanmenoa liikkeestä, joista ensimmäinen oli hiiidas, mutta loput kaksi aivan supereita :) Hanska lähtee siis palkaksi pallon rinnalle ;)

Nepokin esitti oikein superia sen jälkeen kun olin Nijin kanssa touhuillut. Aivan yli-ihanaa seuraamista, jota se on esittänyt tässä jonkin aikaa, kun ollaan panostettu perusasennon paikkaan sekä paikan pitämiseen. Huippu mies! :) Liikkeestä seisahtumisiakin tein, mutteivat olleet mitään erikoisen hienoja.. Ottaa pari askelta käskyn jälkeen.

Näistä miniatyyritreeneistä jäi kyllä niin hieno fiilis, ettei ole taas aikoihin ollut. Huomenna olisi tarkoitus ottaa vähän isommat reenit molemmille pihalla, kunhan töiltä ja lukemiselta kerkeän.

Kotisivuille on muuten tulossa uusi ulkoasu kunhan saan pari pientä juttua tehtyä valmiiksi. Sain ihanaisen php:n toimimaan, joten sivujen ylläpitäminen helpottuu puolella ;) Sain viimein myös aikaiseksi tehdä molemmille koirille sukulaiset-osion, jonne tulee hieman enemmän juttua niiden sisaruksista sekä vanhemmista! :)

Tää lähtee nyt nukkumaan. Öits!