Käytiin Nijin kanssa reenailemassa liikkeestä seisomista pitkästä aikaa. Paikkana vanha tuttu läheisen koulun kenttä. Mukana reeninkiseurana Ässät :)

Aloitettiin homma yleisellä hauskanpidolla sekä sivulletuloharjoituksilla. Koska patukka on naksuttimen tavoin tehnyt mystisen katoamistempun, käytin leluna Nijin pentuajoilta tuttua karvatumppua, joka kelpasi neidille vallan mainiosti! :D

Aluksi käytin tumppua takapalkkana. Ensimmäinen liikkeestä seisominen tapahtui siten, että lähdettiin perusasennosta liikenteeseen ja siitä sitten seuraamista noin viitisen metriä. Käsky ja välitön vapautus palkalle. Tosin huomasin vasta itse kääntyessäni, että Niji oli kyykistymässä mennäkseen maahan, mutta ilmeisesti stoppasi, koska vapautus tuli heti käskyn jälkeen. Sekunnin miettimistauon jälkeen pinkaisi lapaselle. Tämän jälkeen Niji keksi mennä maahan, kuten jo uumailin aikaisemmin. Eli se sekottaa tällä hetkellä seisahtumisen sekä maahanmenon, mutta ei hätiämitiä :) Seisominen alkoi luonnistua pikkuhiljaa, vaikkakin äärettömän hidas se on (tai sitten minä vain viilaan pilkkua :P).

Otettiin useita toistoja ja vaihdoin aika pian tumpun namipalkkaan, sillä namit alkoivat kiinnostaa enemmän. Seisahtuminenkin muuttui ripeämmäksi. Pitää palata seisahtumisissa askel taaksepäin ja tehdä muistutuksen vuoksi liikkeen opettamisen alkuvaiheilla tehtyjä reenejä. Rinnalla pitää ehdottomasti tehdä myös liikkeestä maahanmenoja, jotta Niji alkaa hahmottamaan niiden erot.

Kokonaisuudessaan seisahtumisreenit meni kivasti. Liian pitkä tauko sekä vasta liikkeestä menon mukaan ottaminen sekoittivat neitiä, mutta sehän on vain reenin puutetta ;)

Säde kuvasi meille yhden liikkeestä seisahtumisen kokonaisena liikkeenä, mutta arvatkaa vaan tykkääkö photobucket minusta tänään? :P Eipä niin. Lisään videon joku toinen kerta.