Pistetäänpä nyt tännekin jotain piristävää treenien sijasta ;)

Eija kera shelttien piipahti kyläilemässä, joten leikin kameralla ja näpsin joitain epämääräisiä kuvia. Ei huippulaatua, mutta tarkoitus olikin taltioida kaverusten illanviettoa. Tällainen pieni turinointi meidän illasta. Nolsu on uusin perheenjäsen Nijin öpöttikokoelmaan. Ostin sen sille lauantaina Kokkolasta. Ja minä kun vannottelin, etten kerää mitään ylimääräistä rojua koirille ;D

Photobucket

Ylläolevassa kuvassa Nolsu on jo vähän kärsinyt pienen belgin otteista ja vähän isommankin ;) Niji rakastui öpöttiin kyllä ikihyväksi. Ostaessa en tajunnut, että siinä oli vinku sisällä, joten riemu on kaksinkertainen. Etenkin kun Nolsu pitää keksiä kaivaa esiin yöllä ;)

Photobucket

Ilta meni touhutessa ja seuratessa koirien touhuja. Niji roikotti leluja esille ja kävi tuuppimassa milloin kenenkin nokan eteen. Joku sentään suostui sen kanssa revittelemään ja se olin minä ;D

Photobucket

Nepoa mökötytti koko illan, koska se sai leikkiä vain Nijin vanhalla pentulelulla. Todellisuudessa herraa ei huomioitu tarpeeksi sen omasta mielestä koko iltana :P Herra koki julmaa vääryyttä! Ja Nepokin sai kokeilla Nijin ihanaista Nolsua ;)

Photobucket

Sillä välin Nuppu-shelttikin intoutui leikkimään Nijin uudella Nolsulla. Korvapala oli pikku päästäisen mieleen ;)

Photobucket

Sepe ei paljon toisten touhuista jaksanut perustaa, vaan loikoili kiltisti sohvalla. Valokuvaajan läsnäolo tosin selvästi ärsytti herraa. Eivät kaikki voi pitää salamavalon räiskeestä ;)

Photobucket

Tosin Niji änkeää aina huomion keskelle ja pitkän leikkimistuokion jälkeen kaveruksille puhkeaa "riita", koska Niji ei osaa lopettaa, kun toinen haluaa, vaan jatkaisi mielellään leikkimistä.

Photobucket

Onneksi kaverukset sopivat riitansa. Niji tosin on kova huijaamaan, sillä se yritti koko ajan tarttua Sepen tassuun kiinni ;) Koska Nijistä Sepen kanssa leikkiminen olikin tylsää, loikkasi se pois sohvalta ja lähti leikkimään öpöteillään. Sepe jatkoi tyytyväisenä uniaan :)

Sheltistejä alkoi loppuvaiheessa vierailua kiinnostaa enemmän ruoka kuin muut touhut ;D Koirille laiteltiin iltamurkinat kippoon ja Nepo sai syödä omansa. Tosin keittiössä eristyksissä uteliailta shelteiltä ;) Hyvin ruoka upposi, kuten aina ennenkin :)

Sheltit kera kaksijalkaisensa lähtivät ennen yhtätoista. Millie olisi kyllä varmaan jäänyt tänne, kun ruokaakin oli tarjolla ;D Huvittava otus ;)

Nyt tämän blogin kirjoittaja painuu untenmaille. Kaksi mustaa painajaista jo tuossa vieressä lattialla nukkuu täyttä päätä uneksien jostain. Ehkä takaa-ajoleikistä tai luukasoista. Tiedä häntä :)