Kerrotaanpa nyt vähän kuulumisia menneeltä viikolta, kun Kuhmossa olen käymässä viikonlopun ajan. "Sukulaisissa" tämä viikonloppu menee, kun on isovanhemmat kyläilemässä sekä huomenna sitten siskon perheen luokse käymään :)

Muttajoo. Kaiken alkuviikon häsläämisen jälkeen on arki lähtenyt rullaamaan suht jouhevasti. Ainoa viikon ongelma on ollut neiti Nijin huutaminen, joka tosin ainakin perjantain perusteella saadaan ruotuun. Muutamana päivänä Niji pääsi töihin mukaan, mutta ajattelin, että parempi opettaa se myös olemaan yksin heti alkuun. Naapurit ovat onneksi olleen joustavia yksinäisen itkuille. Töistä tultua kysäisin naapurilta, oliko kuulunut mitään. Aamulla oli vähän itkeskellyt, muttei mitenkään suuresti. Muuten ollut hiljaa. Kävin töistä kolmesti kuulostelemassa käytävässä, eikä silloinkaan mitään kuulunut. Varmistin kuitenkin asian seinänaapurilta.

Keskiviikkona lähdettiin käymään paikallisella koirakentällä, joka sijaitsee noin 2-3 kilometrin päässä. Ensinnäkin, minulla ei ollut muita kenkiä kuin sandaalit ja kaiken lisäksi satoi vettä koko ajan. Nooh, eipä tuo. Oltiin molemmat litimärkiä, kun kentälle saavuttiin, mutta saatiin aikaiseksi aivan superhienoa menoa :) Tein aluksi noudon ja sen jälkeen luoksareita (pari pysähdystä, jotka todella supereita käsimerkillä!! O.O). Lopuksi maahanmenoja liikkeestä ja ilman. Aivan järkyttävän hienoja kaikki. Hieno Nihti.

Kentältä lompsittiin takaisin kämpille ja lösähdettiin sohvalle katselemaan koneelta ohjelmia. Nettiä eikä telkkua meillä vielä ole toiminnassa, joten iltaisin ei juuri muuta olla tehty kuin käyty pitkällä lenkillä ja töllötelty tietsikan ruutua. Osasin minä jopa ruokaa tehdä, joten ei ihan leivällä ja mehulla eletty ;D

Iltaisin on ollut sellainen tunnelmavalaistus, kun ei ole saatu lamppuja kattoon laiteltua. Virittelin sellaisen tähtilamppusysteemin seinälle ja keittiössä toimii pienet lamput. Ja kun viimein oltaisiin laitettu ne lamput kattoon, niin ilmeni onkelmia, joten sähkömies tulee luultavasti (toivottavasti) alkuviikosta käymään. Montakohan sulaketta onnistuttiin polttamaan pelkkää katkaisijaa painamalla, kun kuviteltiin ongelman olevan lampussa, joka asennettiin paikoilleen ;)

Huomenna vähän kuormaa matkaan ja takaisin Sotkamoon. Jos saisi viimein sitä hyllytilaa ja maanantaista töllö toimintaan. Voisi alkaa taas seuraamaan joitain sarjoja :) Milloinkohan viimeksi olisin ollut koukussa telkkariin.. Hmm.. Ehkä kolme vuotta sitten vielä jotain katselin säännöllisesti? Pitihän sitä vaikka mitä katsella viimekin vuonna, mutta aina se vain jäi ;D

Mutta nyt tämä lähtee juustosarvien kimppuun ;)