Nyt kun aurinko painui mailleen ja alkoi hieman viilenemään, tehtiin Nijin kanssa pienet tokotreenit pihalla. Ylppis olen neidin touhuista! Tein siis avoimen luokan läpi pienen tilannekatsauksen vuoksi. Helpompi vähän suunnitella tulevia reenilöitä:

p-olo
Aluksi noin 1min, josta osan aikaa koira oli ISTUNUT! Minä ajattelin, että ehei se nouse sieltä, kun ei ole ikinä noussut, joten en ottanut ketään mukaan katsomaan. Kävin mutisten laittamassa neidin takaisin maahan ja jatkoin vielä reilu puoliminuuttia. Rauhallinen ja hieno p-olo. Tajusin nyt itse kurkkia vähän tiheämmin ;)

Seuraaminen
Erittäin kivaa ja mallikasta! Nijin tyyliin.

Liikkeestä maahan
Nopea! :D Ja meni ensimmäisellä käskyllä maahan ;)

Luoksetulo
Voi, voi, voi, voi... Muuta ei voi sanoa ohjaajan ahneudesta. Niji pysähtyy parin askeleen viiveellä (hiitaasti), koska minä en ikinä muista pitää luoksaritreeniä ihan alkujutuissa eli pallo lentää heti käsimerkistä. Miten tämänkin saisi pääkoppaan ahdettua?!

Liikkeestä seiso
Superhieno! Nijin ehdoton bravuuriliike ;)

Nouto
Siis mitä?! Niji nouti kapulan kuin vanha tekijä O.O Huippuhienoa Nipinii! Kertasin tämän pari kertaa. Eteenistuminen meinaa olla vino, muuten erittäin hienolta näyttää ;)

Kaukot
No problemo. Niji tekee vaihdot "hitaasti, mutta varmasti" eli nopeutta saisi olla, mutta kyllä nämä kelpaa aivan äärimmäisen hyvin ;) Käskyvälejä pitää muistaa pidentää vielä entisestään, sillä Niji meinaa mennä takaisin maahan, jos istuessa ei tule käskyä tarpeeksi nopeasti. Tämä tapahtui ekan istu-käskyn jälkeen, joten palkkailin paljon istualtaan pysymisestä :)

Estehyppy
Tässäkään ei mitään ihmeellistä :) Ainoastaan meinaa tulla tässäkin hieman vinoon eteen. Muuten "varma" liike.

Lopuksi vielä säätöä luoksareiden kanssa: Läpijuoksuja sekä suorapalkkausta. Luoksari nyt ohjaajan suhteen tehokuurille! >:O

Niji oli äärihieno tänään! Hyrräsi koko tekemisen ajan tasaisen varmasti ja liikkeet näytti hienoilta (etenkin seuraaminen ja jäävät + nouto). Käytin koko ajan palkkana patukkaa sekä narupalloa, joten nameja ei sotkettu kuvioihin tänään. Nijillä oli ihan eritavalla keskittymistä kuin pitkiin aikoihin on ollut, vaikka hyvin osaakin keskittyä muutenkin! :) Tässä toukokuussa olisi yksi möllitoko tiedossa, jos sinne vain pääsisi... Voisi testata kisatilanteessa (ja jättää vaikka tuon luoksarin välistä...) avoimen liikkeet :)