Tänään se sitten tapahtui :D Korkattiin tokokisat Nijin kanssa ihan kivalla tuloksella :) Koko päivän oli pieni jännitys, mutta sitten yhtäkkiä huomasikin, että käveli juuri kehästä pihalle O.o Äkkiä se vaan on ohitse...

Koe pidettiin Kannuksessa ja tuomarina toimi Piritta Pärssinen.

Luoksepäästävyys 10
Jee! Peppu ei noussut! :D Jännitin itse tätä hirmuisesti, mutta Niji pysyi paikoillaan nätisti.

Paikalla makaaminen 9
Oma moka, kun annoin eka väärän käskyn, jonka korjasin heti perään oikealla. Niji meni siis hitaasti maahan. Muuten ei ongelmaa, vaikka vähän nuuskuttelikin ympärilleen.

Seuraaminen kytkettynä 10
Ihmettelen, miten tästä irtosi tällaiset pisteet, kun tuntui itsestä, ettei kovin hyvin mennyt. Hieman normaalia väljempää ja muutamia kontaktin pudotuksia, mutta tässä luokassa ei vielä sakoteta siitä.

Seuraaminen taluttimetta 7½
Njaa-a. Niji lähti ihan hyvin matkaan, mutta keskittyminen herpaantui ekan täyskäännöksen jälkeen. Niji vaan hengasi mukana juoksuosuudella ja vika täyskäännös oli jotain ihan ihmeellistä. Niji jäi tuijottelemaan huoneeseen, jonne ovi oli meidän edessä auki. Jokin siellä kiinnosti, mutta tiedä sitten, että mikä. Niji ei edes tehnyt vikaa perusasentoa, vaan seisoi minun edessä :P

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Hidas + nuuskutteli maahanmennessä. Pääasia, että meni maahan! :)

Luoksetulo 9
Tässä meni vikaan se osa, jota vähiten odotin. Eteenistuminen erittäin hyvä ja suora, samoin sivulletulo. Mutta itse luoksetuleminen oli ihmeellinen. Niji kaarsi hieman kehänauhoille päin ennen kuin oikeastaan edes käänsi katseen minua päin, jonka jälkeen liike menikin sitten hyvin.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
Meidän vahvin liike oli tänään hidas... :P

Estehyppy 7½
Hyppyyn piti antaa kaksi käskyä ja itse seisahtuminen oli hidas.

Kokonaisvaikutus 9
Tuomarin mukaan suhteessa ei mitään vikaa, mutta jokin vaan siellä yleisössä tänään kiinnosti.

ALO1 pistein 174. Sijoitus 7/11.

Itselle jäi kokeesta ihan kiva olo. Hieman ärsyttää se kontaktin ihmeellinen tippuminen siinä ekan seuraamisen jälkeen, mutta minkäs teet :) Koska Niji osaa teknisesti liikkeet hyvin, pitää seuraavaksi keskittyä motivaation kestävyyteen. Kakarahan tuo vielä on ja sekin vielä varmasti yksi "syy" motivaatiopulaan.

Seuraavat kisat on näillä näkymin Kannuksessa 9.3. ja tuomarina on Veijo Kinnunen. Katsellaan sen jälkeen kolmannet kisat, jos vaikka sieltä irtoaisi jo TK1... ;)