Töttöilyltä lähinnä tuntui Nijin kanssa tänä aamuna hypyn ja liikkeestä seisomisen kanssa temppuileminen...

Takapihalla kokeiltiin pitkästä aikaa hyppyä, kiitos naapureiden väsäämän hypyn ;) Ei tosin millään hyvällä menestyksellä. Tein pari kertaa hypyn siten, että laitoin kuppiin nokareen lihaista rasvaa taikka nappulan esteen toiselle puolelle. Tällä tyylillä Niji hyppäsi, mutta arvatkaas kun minä en käynytkään mutkaa hypyn toisella puolella.. Niji käskyn saatuaan katsoi vaan sivulla nätisti silmiin aivan kuin ei olisi koko käskyä kuullutkaan. Ensikerralla pienempi alusta ja apuohjaaja, joka käy laittamassa nappulan esteen taakse.

Tehtiin pitkän hypyn hinkkaamisen jälkeen liikkeestä seisahtumisia, joita saatiin peräti kaksi aikaiseksi, koska Niji ennakoi liikettä takapalkan kanssa. Siispä pelkästä satunnaisen pituisesta seuraamista vapautin sen pari kertaa palkalle. Tämän jälkeen palasin hypylle. Pieni miettimistuokio tekikin hyvää: Neiti pomppasi oitis ensimmäisestä käskystä esteen yli ilman toisella puolella olevaa palkkaa! :D Tein vielä kerran ja lopuksi oikein mahti palkka hyvin tehdystä työstä :)

Koska tuo tokotuokio tuntui sekä minusta että selvästi koirastakin hieman takkuiselta, palasin pienen tauon jälkeen pihalle pelaamaan viideksi minuutiksi pallon kanssa. Tein pallon kera pari liikkeestä seisahtumista uudella "sto"-käskyllä ja onnistuihan ne ilman ennakointia. Pallo/lelu on siis Nijin kohdalla paras mahdollinen tapa touhuta. Niji oli selvästi enemmän mukana. Seuraaminenkin alkoi taas luonnistua, kun äskeisen tuokion aikana neiti seurasi oikeassa kohdassa, mutta ihan ihmeellisen väljästi. Nopeita maahanmenoja harrastettiin myöskin leikin ja yhteisen kivan lomassa. Hyvin sujui :) Ei siis aivan täydellistä töttöilyä ;)