Aloitetaan vaihteen vuoksi Nepon kuulumisilla + "treenauksilla" :)

Ollaan herran kanssa pitkin viikkoa otettu sisällä sekä myös ulkosalla lenkkien yhteydessä pieniä sivulletulo sekä seuraamistreenejä. Seuraamisessa olen kovasti koittanut saada turhaa hössäämistä ja edistämistä pois. Tulostakin tuntuu tulleen ja Nepo on alkanut oppia uuden paikan sivulletulossakin :D Luoksetuloa treenailtiin äsken lenkin yhteydessä yhden koulun kentällä. Nepo oli sopivasti tohkeissaan, niin joutui vähän keskittymistä kaivelemaan jostain aivosopukoista. Löytyihän sitä, mutta heti mukana oli myös törmäys.. Siispä puututtiin tähän ydinongelmaamme luoksetulossa.

Nepon isommat treenit jäivät välistä tältä päivältä, koska herra päätti päivällä vedellä ensinnäkin ostamistani irtokarkeista 3/4 osaa (Kyllä, karkkilakko ohitse -tiedoksi niille, jotka nyt siellä ruudun takana heristelevät sormia ;D ) ja syödä melko tuhdisti nappulaa.. Päädyttiin treenin sijasta menemään normaalia pidemmälle iltalenkille :) Nesnun maha oli kyllä niin pinkeä, että huhhuh.. Mahakin on löysällä, joten tästä yöstä on tulossa luultavasti melkoinen.. Ulkona ramppaamista varmasti joka viides sekunti, mikäli kunnon hätä kerkiää iskeä yön tunneille :P

Muttamutta. Eikait siinä :) Nesnu nyt tuhisee tuossa lattialla omia uniaan. Päivällä käytiin Nijin kanssa treenailemassa, kun treeniseuraksi pyydettiin. Marjo oli raahannut kamerankin mukaan, joten muutamia otoksiakin saatiin aikaiseksi :D Kiitoksia kovasti kuvaamisesta ;)

Minä ja Sädekin saatiin kokeilla kameralla leikkimistä, mutta onnettomat unohtivat valotukseen liittyvän sydeemin, ja tietenkin kuvat oli tummia x) Voivoi... Mutta, itse asiaan eli Nijin treeneihin:

TAVOITTEET
Luoksetulo: Eteenistuminen, paikallaolo istuen, innokkaita luoksetuloja
Liikkeestä seisahtuminen: Samaa treeniä kuin viime kerralla, vaihteleva palkkaus, paikallaolo seisaaltaan

Aluksi otin patukan kanssa eteenistumista. Tiiviys hommasta puuttuu, mutta on jo aikamoinen lottovoitto jos neiti onnistuu istumaan suoraan, joten haetaan sitä ykkösjuttuna. Tiiviyttäkin treenattiin muutaman patukalla otetun jälkeen napuilla niin, että vedin koiran mahdollisimman lähelle minua. Homma alkaa hahmottua pikkuhiljaa.

902401.jpg

Seuraavaksi siirryttiin ottamaan liikkeestä seisomista alustan kanssa. Samoja harjoituksia siis jatkettiin. Niji meinasi taas varastaa alustalle, joten palkkaus tuli milloin kädestä, milloin alustalta. Pysähtymisissä vielä paljon epävarmuutta. Ohjaajalla on joku hirvittävä kiire taas edetä... :P

Koska neiti alkaa myös ennakoida pysähtymistä alustan kanssa treenatessa, tehtiin välillä pelkkiä seuraamispätkiä, jotta seuraaminen ei kärsisi. Seisahtumisharjoituksia siis vaan enemmän kuvioihin mukaan. Eiköhän Niji sen jossain vaiheessa hoksaa :)

902403.jpg 902482.jpg

Seisahtumista ja seuraamista jatkettiin vielä jonkin aikaa jonkimmoisen tauon jälkeen. Pysähdyksen jälkeen kävelin pari askelta eteenpäin koirasta. Pikkuhiljaa siis seisomisaikaa pidentelemään. Näiden jälkeen otettiin vielä istualtaan paikallaolemista sekä pari innokasta luoksetuloa, joissa palkkana patukka.

902478.jpg 902479.jpg

Kuten kuvistakin huomaa, on ohjaajalla vielä paljon opeteltavaa oman asennon kanssa :P Huokaus. Mikäköhän ihmeen pakkomielle se on, että pitää nähdä koira??? O.o

902477.jpg 902395.jpg

Ai niin! Huomenna on useammalla tutulla tokokisat :) Onnea kovasti kaikille koitokseen! :D