Niji pääsi taas mätsäriin pyörähtämään. Saatiin punainen nauha, muttei sijoituttu. Erittäin positiivista oli neidin erittäin hieno esiintyminen kehässä :D Paikka oli Dogness-halli, jossa tulevat tokokisat tullaan kisaamaan, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Neiti ei ollut moksiskaan hallista / hälinästä. Katseli menoa ja kun harjoiteltiin kehäjuoksua, niin neiti tarjosi aivan loistavaa seuraamista.. :) Sivulletulotkin onnistui ja kontaki pysyi kun hieman sitä harjoiteltiin hälinän keskellä ;) Eli tokokoetta ei ainakaan paikan kannalta tarvitse pelätä ;) Me mennään varmaan ennen koetta vielä mätsäröimään hallille kertaalleen marraskuun lopulla. Nyt kaikki näyttää siis erittäin lupaavalta ;)

Mutta sitten itse reeneihin. Nepo ei päässyt mukaan selän jumituksen vuoksi. Agility oli kyllä tavattoman tylsää kun ei ollut osaavaa koiraa mukana :P

Nijille siis ensin putkeen menoa eri kulmista. Neiti tekee nykyään erittäin hienon ja tiukan käännöksen putkesta tultuaan "tässä"-käskystä ja ilmankin, joten otettiin sitten suoraan etenemistä putkelta. Otin myös ilman rimaa putki + hyppy yhdistelmän. Niji siis odotti istuen hypyn takana ja itse menin hypyn ja putken puoleen väliin. Siitä sitten käsky ja ohjaus putkeen. Eipä ollut ongelmaa ohjasin kummalta puolelta tahansa. Putki oli siis koko ajan suora. Otin vielä toista putkea, joka meni puomin alta tehden mutkan. Se meni myös ongelmitta.

Puomilla oli tänään sitten jotain häikkää, koska Niji jostain syystä epäröi mennä ylösmenoa.. Hmm.. Tehtiin siis pelkkää "jeejee"-puomittelua ;D Pitää tehdä tuota lisää, koska koira oli selvästi epävarma esteen suhteen. Nyt vaan lisää huippu hauskoja hetkiä puomin kanssa.

Loppuun otettiin vielä jotain tokoilua. Seuraamisessa ihmeellistä haahuilua. Palkkasin lelulla hienoista seuraamisista ja nakkikin kelpasi erittäin hyvin neitokaiselle :) Kontaktin tippumiseen reagoin pienellä nyppäyksellä ja kun koira korjasi, tuli kehut ja palkka. Seuraamiset olivat koko ajan helppoja, mutta paikka ja häiriöt (koulun kenttä, koiria tokoilemassa + allikiitelyssä) vaikuttivat selkeästi. Siispä tehtiin ylihelppoja seuraamisia ja kontaktin pitämistä :)

Nepon kanssa treenailtiin illemmalla hieman kaukoja, missä kaikki liikkeet mukana. Seuraaminen on sisällä erittäin hienonnäköistä ja paikka on upea! :D Nyt kun vain paikka pysyisi. Nepo ei siis enää juuri edistä :) Jes! :D