Pitäähän sitä alkaa ryhdistäytymään reenailemisen saralla, kun tuntuu, ettei mitään saada aikaiseksi ;D

Tänään ajattelin lenkin yhteydessä käydä yhdellä kentällä touhuamassa jotain pientä tokoilua. Seuraamisia jos ottaisi patukkapalkalla pidempiä pätkiä, mitä viime treeneissä. Juoksuosuuden tiiviys sekä sivuaskeleet erityisesti aiheena. Juoksussa kun tuo tuppaa jostain syystä erkanemaan, vaikkei aiemmin ole sitä tehnyt (mietin, että onko treeniliivien kuminarun solmut räpsineet naamalle?).

Himottaisi agilitya käydä ottamassa (keppejä, keppejä) ja jälkiä tallailemassa myös tällä viikolla. Nurmikkoja löytyy jälkitarpeisiin ihan kiitettävästi ja agilityssa on joku vapaa vuoro keskiviikkona. Josko silloin eksyisi kentälle ja toivottavasti jonkun kanssa yhtäaikaa. Sen jälkeen olisi sitten porukalla tokoakin. Jos sitä vaikka sitten siihen perään vähän ottaisi häiriössä. Mikäli siis kentälle eksyy muita ihmisiä. Viimeksi vesisateeseen ei ollut uskaltautunut ketään meidän lisäksemme :D

Huomisen ajattelin pitää metsäilypäivänä elikkäs tarkoitus käydä tarpomassa tuolla metsässä pidempi lenkki. Josko vaikka kamera eksyisi mukaan... Ja toivottavasti aurinko paistaisi myös. Tosin ei vesisade haittaa :)

Loppuviikko onkin sitten vielä täysin auki. Parit tokoilut ja jäljet olen sinnekin päähän viikkoa kaavaillut. Jos saan aikaiseksi lenkkien yhteydessä. Lauantaina tapahtuu sellaista, että vanhenen taas vuodella. Yäh.

Nepo oli oma vanha itsensä, kun kävin viikonlopun Kuhmossa. Painajaiset rallatteli pitkin pihaa niin että nurmikko vain lensi :) On se mukava, että edes joillain on elämä yhtä hauskuutta ;D

Kämppärintamalla sen verran, että loppuviikosta tulee sähkömies käymään ja korjaa onkelmat sekä asentelee lamput paikoilleen. Toivottavasti ei ole mitään suurempia siinä :P Lampuista puheen ollen tuossa naapuriliikkeessä on aivan äärettömän kiva jalkalamppu... Sellainen, jossa on pitkä punainen paperivarjostin. Josko siihen olisi rahaa jossain vaiheessa, niin voisi sellaisen ostaa. Ei ollut mikään pahan hintainen sellaiseksi :) Katsellaan, jahka tässä joskus rahaa saan hieman ylimääräistä.