Nepo on alkanut oikein hienosti sietämään pentua ja empä usko, että kauan menee, kun herra suvaitsee antaa pienen leikkihetken Nijille. Kovasti jo tyttösen puuhat Nepoa kiinnostaa ja etenkin pennun ruoka on erityistä herkkua. Nepo kun syö vielä nappuloita pikku neidin popsiessa kaiken maailman riisi-kasvis-liha -sörsseleitä ;D Ne kyllä näyttäisivät maittavan pohjattoman vatsan omistavalle Nepollekin!

Niji on jo hienosti tottunut hihnaan, jota käytän ulkosalla autotiellä kun menemme viereiselle metsätienpätkälle. Hieman vielä ärsyttää se, että pennun elämää rajoitetaan, joten Niji välillä jää junnaamaan taakse kun ei halua liikkua. Eilen ja tänä aamuna tyttönen kantoi urhoollisesti pikku keppiä lenkillä, mutta eihän kepistä voi kamalan isoa otetta ottaa kun se oli aivan kylmä ;D

Keppien lisäksi kaikenlainen muu moska maistuu vallan mainiolta, mutta nyt syöminen on hieman rajoittunut. Ensimmäisen jäljen jälkeen tyttösen nenä on painunut maassa nameja etsien aika taidokkaasti ja roskat ovat sen myötä unohtuneet :)

Niji tulee luokse oikein hyvin. Vieraita ihmisiä mentäisiin mielellään tervehtimään ja olenkin vielä toistaiseksi tuttujen ihmisten luo pennun antanut mennä ilman mitään erillisiä luvan pyytelyjä. Antaa tyttösen kartuttaa sosiaalisuutta vielä :)

Tänään nautimme aurinkoisesta iltapäivästä -edelleenkin aurinko paistaa todella lämpimästi- takapihalla. Niji löysikin heti jotain jännää tehtävää, kun sattui hoksaamaan maassa lojuneen kepin! Mieletön touhuaja on tämä tyttö. Ja vaikka touhuaminen on kivaa, tykkää neiti kömpiä syliin nukkumaan tai sitten leikkimään hiuksilla taikka sormilla hampaillaan ;D

Toivottavasti ilma pysyy yhtä lämpimänä vielä kauan ja kesä viimein alkaisi! :D