Laiskuus on näemmä minuun iskenyt, kun en saa aikaiseksi kirjoittaa reenejä ylös :D

Mutta siis, Nijin kanssa ollaan kovasti pakerrettu seuraamisen, paikallaolon sekä luoksetulon ja liikkeestä maahanmenon kanssa. Kaukokäskyn alkeita ollaan otettu asennonvaihtojen muodossa ja ne sujuu ihan hyvin.

Seuraamisessa on enemmän potkua, kun napujen lisäksi palkkana vaihtelee patukka ja jauhelihapihvit/-pullat. Niji on alkanut kulkea tiiviimmin, jota olen kovasti koittanut seuraamiseen hakea. Neiti on terhakkaammin mukana, mutta kestävyys ei vielä ole hirmuisen pitkä. Maksimissaan pystytään menemään ehkä n. 30 askelta, jonka jälkeen homma alkaa neidistä maistua puulta. Siispä ollaan keskitytty satunnaisen pituisiin pätkiin. Välillä pelkästä seuraa-käskystä saa palkan ja välillä siitä pitkästä pätkästä jne. Myös käännöksien kanssa parhaillaan aherretaan ja oppi tuntuu menneen perille ;)

Paikallaolossa ei enää ongelmia. Niji malttaa maata paikallaan, vaikka itse kekkuloin omiani tai juttelen muiden ihmisten kanssa. Jos ääniä kuuluu, niin neiti kyllä katselee tai muuten kuulostelee tapahtumia päin, mutten siihen ole mitenkään erityisemmin puuttunut. Jos meinaa lähteä, kiellän. Muussa tapauksessa annan olla. Eiköhän se siitä, kun hoksaa, että palkan saa kun katselee mammaan päin.

Liikkeestä maahanmeno alkaa hahmottua. Vielä on kuitenkin piiitkä matka valmiiseen liikkeeseen :)

Treenattu ollaan lähinnä yhden koulun hiekkakentällä kaveriporukalla. Eli häiriötä on taas ollut ihan riittämiin :)