Paikka: Koulun hiekkakenttä Sää: Pilvinen/sateinen Häiriöt: Toinen koira + ihminen sekä ohikulkijat

Seuraaminen: Alkaa luonnistua neidiltä aika hyvin. Tosin edetään vasta muutamia askelia ja paikka saisi olla vieläkin tarkempi. Itsellä ihan turhan vahvat käsiavut käytössä, eli niistä pitäisi päästä eroon! Nijin kontakti on todella kiva ja paikkakin paikoittain. Seuraamista tein noin 1-6 askeleen mittaisena sekä siten, että seuruutin, palkkasin hyvästä paikasta ja jatkoin itse kävelemistä ja taas oikeasta paikasta. Neiti alkoi pysymään oikeassa kohdassa todella hyvin! Eiköhän tämä siis tästä lähde suttaantumaan :)

Maahanmeno: Samalla mallilla edelleen eli nopeutta haetaan ja sitä alkaa näkyä jo kivasti. Käsiapuja pitäisi vain saada häivytettyä, sillä ne ovat voimakkaat (osoitan maata kumartuen vielä eteenpäin) vaikkei niin voimakkaita apuja edes tarvitsisi... Jäänyt tavaksi.

Paikallaolo: Taas uusi ympäristö paikallaoloille ja se sujui hyvin. Matka koiraan vajaa metri. Palkkausta satunnaisesti koko paikallaolon ajan eli en koiraa vapauttanut pitkän paikallaolon aikana vaan palkkailin sitä maassa olemisesta. Niji oli p-olossa ehkä n. 20-30 sek. Neiti pysyi hyvin :)