Niin se aika vaan rientää, ettei itse edes tajua ajankulua. Huomenna alkaa meillä sitten syysloma, joten lähdetään kotikotiin Kuhmoon viikoksi :) Palaillaan jo seuraavana perjantaina, koska Nijillä on näytelmä tiedossa lauantaina Seinäjoen KV:ssa. Mitään menestystä ei odoteta. Kunhan saadaan jotain pikkuneidistä :)

Nepon selkä voi tällä hetkellä ihan hyvin. Vielä se on jumissa, mutta hieroskelulla ja venyttelyllä selkä on vetreytynyt. Nepolle tekee varmasti hyvää kun päästään Kuhmoon. Siellä poika pääsee juoksentelemaan vapaana metsään, joka tekee hyvää selälle. Kuvausaikaa ei olla vielä soiteltu sillä nyt ongelmana on kyyti. Mahdollisimman pian herran koitan kiikuttaa kuvattavaksi.

Päivät sujuu täällä saman kaavan mukaan. Aamulla ollaan käyty normaalia pidempi lenkki, koska koulu alkaa vasta kymmeneltä. Koulusta palailtua minulla on ollut tapana hakea Nijin kanssa posti laatikosta samalla kun pissatan sen pikaisesti ulkona. Annan neidille avainkaulanauhan suuhun ja sitä se sitten ylpeänä kantelee pitkin rivarin pihaa :) Nepo käy hihnan kanssa pissalla ja sitten vaan ollaan. Iltapäivällä normaalisti lenkitän koirat erikseen, mutta nykyään molemmat ovat mukana samalla lenkillä. Lenkkiseurana meillä on Sepe sekä Säde. Ei siis käy aikakaan pitkäksi ;D

Metsäilyn olen toistaiseksi unohtanut metsästyskauden vuoksi. En halua uhallakaan törmätä irti juokseviin pystykorviin... Irtokoiriin törmääminen olisi tällä hetkellä melko ärsyttävää, sillä Nepon kanssa lenkit alkaa muistuttaa jo hieman rentouttavia kävelyreissuja. Tosin ohitustilanteissa turvaudutaan vielä namien voimaan vaikeissa tilanteissa. Erittäin positiivista on kuitenkin se, että Nesnu oikeasti yrittää pitää itsensä kasassa vaikeissakin tilanteissa, vaikkei siihen välttämättä kykenisikään.

Elämä siis jatkuu täällä melko tylsänlaisesti. Treenailuja ei olla tässä pahemmin harrastettu. Toisaalta tauko tekee hyvää. Pientä sekalaista tokoa lähinnä sisällä kumpaisellekin. Nijille ruokakupilla paikallaoloa ja Nepolle seuraamisen käännöksiä paikoillaan.

Toivottavasti talvi tulee pian :D Sitä täällä odotetaan! Etenkin sitä ihanaa narskuvaa pakkaslunta ja kirpsakkia pakkasia sekä metsälenkkejä aurinkoisella pakkasilmalla...