Tänään on touhuttu jotain pientä Nipiniinkin kanssa. Päivällä tein sen kanssa avo-kaukot takapalkalla sisällä. Matkaa koiraan reilu 5 metriä ja vaihdot olivat NOPEAT! :D Kaukojen osalta näyttää siis oikein hyvältä ;)

Piilopaikallaoloa ollaan harjoiteltu ruokakupilla. Eilen tein illalla yhden n. neljän minuutin p-olon. Niji keksi mennä lonkalleen toista kertaa elämässään, mutta onneksi pääsin siitä nopeasti huomauttamaan. Tämä tapahtui vähän ennen kolmea minuuttia. Oli tarkoitus jättää p-olo siihen kolmeen minuuttiin, mutta koska koira lonkisteli, tein vielä minuutin siihen perään, jos sattuisi lonkistelemaan uudestaan. Vapautin sivulle noususta, joka on ollut takkuinen/epävarma.

Tänäänon tehty kahdesti p-olotreenit, kun koira on ollut sopivalla moodilla. Ensimmäinen oli kolmen minuutin pätkä ja vapautus taas sivullenoususta. Tarkkaavainen ja hyvä paikallaolo siskon sanojen mukaan. Illemmalla tein vielä toisen, jossa aikaa 5 min. Lonkistelusta ei ollut enää tietoakaan :) Niji oli ollut tässäkin hienosti ja katsellut vain piilolle päin. Nämä molemmat tehtiin siis sisällä. Palkkana pieni ruoka-annos koiran takana odottamassa.

Nepon kanssa säädettiin hieman kaukoja takapalkalla. Herra pysyi jopa paikoillaan, mikä on erittäin positiivista ;) Vaihdot aivan supernopeat ja hyvät :D