Istuminen

Otettu jälleen ruokakupilla sekä lenkillä hihnan irtiottamisen yhteydessä. Pari kertaa myös ulos mennessä. Ruokakupilla Niji jo tietää mitä tehdä, joten olen sitten aina kutsunut pennun eripaikkaan ja pyytänyt istumaan siellä. Kohta tämä neiti istuu käskystä :)

Kontakti

Treenailtu vähän joka käänteessä, mutta otettiin tänään jonkinlainen \"treeni\" kontaktikävelyä. Neiti hoksasi jutun jujun nopeasti. Tästä vain sitten jatkamaan tuota kontaktikävelyä :) Hihnasta olen Nijin päästänyt vasta sitten kun olen ensin sen ohjannut istumaan namin kanssa ja saanut pennulta edes pienenpienen vilkaisun naamaa kohti. Ruokakupilla sekä ulos mennessä sama juttu.

Naksutin

Nyt alkaa jo näyttää siltä, että Niji on naksuttimen jujun keksinyt. Otin kolme n. 10 naksauksen sarjaa. Testasin siis homman siten, että naksautin jostain toiminnosta, nakkasin namin kauemmas ja kun pentu on syömässä namia naksautin uudestaan, jolloin pentu lähti automaattisesti hakemaan namia minulta. Eli nyt voidaan rueta kokeilemaan kosketusalustaa tai muuta kivaa :)

Jälki

Paikka: Läheinen nurmikenttä Sää: Aurinkoinen Häiriöt: Leikkikentällä leikkivät lapset

Alusta: Kostea nurmi Pituus: 31 askelta Muuta: Suora, lyhyet askeleet

Jäljen alussa ohjasin pennun istumaan ja kontaktista pääsi jäljestämään. Jälki sujui ihan kivasti, mutta leikkikentällä mellastavia lapsia piti joka askeleen jälkeen jäädä katselemaan. Odotin hetken ja välillä tyttönen jatkoi itse, mutta välillä kehoitin sitä jatkamaan "jälki" käskyllä + haravoimalla kädellä jäljen päällä. Loppuosa jäljestä sujui jälleen hyvin, eikä lastenkaan touhut kiinnostaneet enää :)